Spartelarbejde i Horsens

Vi tager imod alle opgaver, store som små, for både private og erhverv.

Professionel spartelarbejde

Skal du male eller opsætte filt? Så er det en god idé at spartle først. Hos GH Malerfirma tilbyder vi professionelt spartelarbejde i Horsens og omegn. Ved at spartle først bliver malerarbejdet og opsætningen af filt eller tapet lettere, og du får et pænt og jævnt finish.

Alt inden for spartelarbejde

Vi laver alt inden for spartelarbejde og kan blandt andet hjælpe med spartling ved renovering, sprøjtespartling, fuldspartling, spartling af nyt og gammelt på alt fra gipsplader til betonvægge. Har du brug for at få spartlet i forbindelse med indendørs malerarbejde eller udvendigt malerarbejde, så klarer vi også dette.

Forarbejdet i orden

Som ved alt andet malerarbejde sikrer vi selvfølgelig, at forarbejdet er i orden. Vi afdækker gulve og lister med afdækningsplast og malertape samt fjerner eventuelle ujævnheder, så du får det bedst mulige resultat.

GH Malerfirma

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi stå for dit spartelarbejde? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Send en mail til info@ghmalerfirma.dk, eller ring til os på 26 19 76 50. Vi ser frem til at høre fra dig.